Feest en Kado

Mooi inpakken....is kreatief met je kadoFeest en Kado

'n Kado geven? Maak het speciaal
door kreatief je kado te versieren
voor als iemand iets heeft te vieren
krijgt jou kado een bijzonder verhaal!

Tijdens de workshop "Feest-en”-Kado" leer je hoe je een kado bijzonder maakt door het leuk en fraai in te pakken. Een leuk kado papiertje en het correct inpakken kunnen al veel doen, maar vooral de kreativiteit maken van uw kado een bijzonder geschenk.
Deze luxe workshop wordt gedurende het hele jaar gegeven. Nieuwe, bijzondere en verrassende inpaktechnieken die we feestelijk gaan inpakken, krijgt u bij de workshop kreatief inpakken "feest-en-kado".

Wat u kunt verwachten

Iedere workshop is bij ons anders maar we beginnen de workshop met de basistechnieken, het gebruik van lintsplitter, lint etc..
Daarna gaan we beginnen met het inpakken en leert u nieuwe inpaktechnieken, verschillende vormen in te pakken zoals rond, rechthoek en/of vierkant, een overhemdverpakking maken, mooie decoraties voor op een kado en werken we met verschillende soorten papier en lint.
Het laatste half uur schenken we nog exstra aandacht aan het versieren van kado's, de bowdabra en maken we nog enkele mooie decoraties.
De workshop kreatief inpakken "feest-en-kado" duurt ongeveer 2½ - 3 uur (dit kan iets korter of langer duren en ligt aan de grootte van de groep).
Je gaat naar huis met een aantal fraaie, zelf ingepakte kadootjes.

Voor wie is deze workshop bestemd:
Voor iedereen die geïnteresseerd is en vanaf 2 personen.

 

Prijs:  
Aanvang workshop:  
Inclusief:  
Reserveren:  

 

Powered By OpenCart
Designed By Kreatiefenkado
KreatiefenKado © 2007-2014